Contact ons

Dakbedekking en zinken goten

Schakel SenK installatieservice in voor het plaatsen, onderhouden of vernieuwen van uw dakgoot, gevelbekleding of dakbedekking. Gespecialiseerd in zowel nieuwe als oude toepassingen omtrent daken, werken wij onder andere met de materialen zink, koper, aluminium, rvs, bitumen en kunststof. Van gevelbekleding tot boeibekleding, van klikdaken, roevendaken tot schakeldaken, met vakwerk realiseren wij het dak zoals u die voor ogen heeft.

Betaalbaar en milieuvriendelijk titaanzink

Eén van de materialen waar SenK installatieservice mee werkt bij daken en dakgoten, is titaanzink. Met de toepassing van titaanzink realiseren wij een duurzaam, onderhoudsvriendelijk, brandveilig en waterdicht dak- en/of gootconstructie. Door invloed van de buitenlucht vormt zich een platinalaag op het titaanzink, wat het materiaal vrijwel onverslijtbaar maakt. Het titaanzink bestaat voor 99,95% uit zuiver zink, waardoor het materiaal volledig is te recyclen zonder dat het kwaliteit verliest. Hierdoor wordt titaanzink gekenmerkt als milieuvriendelijk en goed bewerkbaar materiaal, wat verkrijgbaar is tegen een zeer nette prijs.

Heeft u vragen omtrent onze werkzaamheden voor daken, dakgoten en gevelbekleding? Neem contact op met SenK installatieservice en wij informeren u graag verder over de werkzaamheden, toepassingen en materialen.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.