Contact ons

Ventilatie

Een behaaglijk klimaat in uw woning of bedrijfspand draagt bij aan optimaal comfort. SenK installatieservice kan uw woning of pand voorzien van passende ventilatie voor de juiste balans van warmte, kou en vocht. Wij hebben ruime ervaring in het toepassen van natuurlijke en mechanische ventilatiesystemen en kunnen u voorzien van persoonlijk en passend advies.

Natuurlijke of mechanische ventilatie

Regelmatige ventilatie draagt bij aan de kwaliteit van de lucht in ieder soort ruimte. Door middel van ventilatie verdwijnen vocht en schadelijke stoffen uit de lucht wat van groot belang is voor de conditie van de ruimte en wat tevens bijdraagt aan een goede gezondheid. Voor een goed effect bij ventilatie is het van belang dat er continu frisse buitenlucht in de binnenruimte komt en weer naar buiten kan. Afhankelijk van de ruimte, het gebruik en uw wensen kunnen wij u van dienst zijn met de juiste maatregelen voor natuurlijke of mechanische ventilatie, waarbij een optimaal klimaat in de ruimte wordt verwezenlijkt.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.