Contact ons

Warmtepomp

Met toepassing van een warmtepomp realiseert u een aangename temperatuur in uw woning of bedrijfspand. Op koude dagen houdt een warmtepomp uw woning behaaglijk warm en op warme dagen kan een warmtepomp uw binnenplek verkoelen. De warmtepomp haalt namelijk met behulp van een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Doordat de warmtepomp de warmte uit de grond, grondwater of lucht haalt, maakt u weinig tot geen gebruik van fossiele brandstoffen en is het gebruik van gas dus niet meer nodig. Dit maakt de warmtepomp tot een duurzame en milieuvriendelijke installatie.

Combineer een warmtepomp met warmte-terugwinsysteem voor extra rendement

Een warmte-terugwinssysteem zorgt voor continu voor verse, zuurstofrijke lucht in uw woning of bedrijfspand, zonder veel warmte- en energieverlies. Met deze duurzame installatie realiseert u een gezond klimaat en frisse lucht in uw woning of bedrijfsgebouw. Wenst u meer informatie over de warmtepomp of een warmte-terugwinsysteem? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor technisch advies, gericht op uw persoonlijke situatie.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.