Contact ons

Over SenK installatieservice

Oprichters van SenK installatieservice zijn Sjoerd en Klaas Detmar. Beiden al jaren werkzaam als loodgieter/installateur, besloten ze samen verder te gaan met een eigen installatiebedrijf. Zo richtten ze op 1 januari 2005 het bedrijf SenK installatieservice op. In de jaren erop, is het bedrijf met succes uitgegroeid tot een onderneming met uitstekend opgeleid personeel. De installateurs bieden vakwerk bij veelzijdige installatiewerkzaamheden voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

SenK installatieservice voor traditionele en moderne installatiewerken

Met een eigentijdse visie willen wij als jong bedrijf kwaliteit en service bieden aan vele verschillende klanten. Onze kennis in moderne en traditionele installaties maakt dat onze installateurs vakwerk leveren bij veelzijdige installatiewerkzaamheden. Met betrokkenheid biedt SenK installatieservice snelle en vakkundige hulp en ronden wij zowel kleine als grote projecten met optimaal resultaat af. SenK installatieservice, waar techniek en prettig zakendoen prima samengaan.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.