Contact ons

Service en onderhoud

SenK installatieservice is uw partner voor het goed onderhouden van de installaties in en rondom uw woning of bedrijfspand. Doordat wij als allround installatieservice ervaren zijn met alle voorkomende installaties, kunt u ons inschakelen voor onderhoud of reparatie van bijvoorbeeld uw CV-installatie, riolering, watertoevoer en -afvoer, dakwerk of ventilatiesysteem. Bij SenK installatieservice is uw installatie in vertrouwde handen. Onze jarenlange ervaring draagt bij aan vakkundig onderhoud en hiermee verlengen wij optimaal de levensduur van uw installatie.

Optimaal onderhoud bij Senk Installatieservice

Voor het blijvend functioneren van de installaties in uw woning of bedrijfspand is het belangrijk om preventief onderhoud te plegen. Senk Installatieservice is u hierbij graag van dienst. Tevens beschikt SenK Installatieservice over een storingsdienst. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar in geval van problemen met uw installatie.

onderhoudscontract cv

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.