Contact ons

Diensten

SenK installatieservice is werkzaam als allround installateur voor particulieren en bedrijven. Door de aanwezige kennis in oude en nieuwe installatietechnieken, kunnen wij van dienst zijn bij verschillende installatiewerkzaamheden in en rondom uw woning of pand. SenK installatieservice levert onder andere de volgende diensten:

Ervaren in zowel nieuwbouw, renovatie als onderhoud  kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn met de gewenste installatiewerkzaamheden. Wij kunnen nieuwe installaties zorgvuldig voor u plaatsen, uitbreiden, aanpassen en repareren. Om uw installaties periodiek te onderhouden biedt SenK installatieservice de mogelijkheid tot het afsluiten van een service- en onderhoudscontract. Heeft u vragen over onze diensten? Neem contact met ons op en wij informeren u graag verder.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.