Contact ons

CV-installatie

Met een goed werkende CV-installatie bent u ervan verzekerd dat u ook met kou behaaglijk in uw woning kunt genieten of comfortabel kunt werken in uw kantoor. SenK installatieservice is uw partner voor het monteren en onderhouden van uw CV-ketel en radiatoren. Onze monteurs kunnen particulieren en bedrijven voorzien van vrijblijvend passend advies voor de juiste keuze van een passend CV-systeem en daarbij staan de wensen, de ruimte en het budget van de klant centraal. Van traditionele radiatoren tot designradiatoren, van vloerverwarming tot wandverwarming, wij installeren de passende installatie voor uw warme water of warme lucht. De gewenste CV-installatie wordt vakkundig geïnstalleerd zodat optimale kwaliteit en veiligheid wordt gewaarborgd.

Nieuwe ketel laten plaatsen

Bent u op zoek naar een nieuwe ketel voor uw woning of bedrijf? Werkzaam als installateur voor onder andere Remeha en Nefit kunnen wij u goed adviseren over de verschillende mogelijkheden en bijbehorende voordelen. Wij kunnen u persoonlijk adviseren voor een energiebesparende ketel waarmee u op stookkosten kunt besparen. Voor een uitgebreide offerte kunt u contact met ons op te nemen, waarbij u een overzicht ontvangt van de kosten voor de ketel en de kosten voor de uit te voeren installatie.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.