Contact ons

Gas

Een goed werkende gasinstallatie is onmisbaar in elke woning of bedrijfspand. Gas biedt de mogelijkheid uw pand te verwarmen, te kunnen koken en zorgt bovendien voor warm water in bijvoorbeeld uw badkamer en keuken. Een volledig betrouwbare installatie van uw gasleidingen is van belang voor de veiligheid in uw woning. Om deze reden dient een gasinstallatie vakkundig te worden geïnstalleerd. SenK installatieservice uit Roden is de partner voor particulieren en bedrijven voor het monteren, onderhouden of uitbreiden van gasinstallaties. Wij plaatsen de gewenste verwarmingsinstallatie, warmwatervoorziening of keukenaansluiting op een verantwoordelijke en kundige manier en beschikken over geavanceerd apparatuur om te controleren of uw gasinstallatie veilig en goed werkt.

Een warmte-terugwinsysteem als besparing op uw gasverbruik

Tevens kunnen we uw woning voorzien van een warmte-terugwinsysteem. Met de toepassing van een warmte-terugwinsysteem komt frisse lucht voorverwarmd in uw woning naar binnen, zonder de hulp van uw CV. Met een warmte-terugwinsysteem bespaart u energie en daarmee is het een milieuvriendelijk en duurzaam product en gunstig voor uw gasverbruik.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.