Contact ons

Sanitair

Zoekt u naar een specialist voor het realiseren van uw badkamer? SenK installatieservice installeert vakkundig uw badkamer en maakt van uw badkamer een ruimte om volop van te genieten. Onze vakmensen realiseren een badkamer zoals u die voor ogen heeft. Met onze kennis in verschillende soorten materiaal en installatietechnieken kunnen we alle gewenste elementen in de badkamer snel en nauwkeurig voor u installeren. Denk hierbij aan de waterafvoer en watertoevoer, elektra, verwarmingselementen, apart of zwevend toilet, douche, ligbad en ventilatie.

Ergonomisch sanitair

Met ergonomisch sanitair verwezenlijkt u een gebruiksvriendelijke badkamer of toiletruimte voor bijvoorbeeld mindervaliden of rolstoelgebruikers. SenK installatieservice heeft ruime ervaring in het installeren van ergonomisch sanitair en realiseert een efficiënte indeling waarbij veiligheid en comfort centraal staan. Wilt u uw badkamer verbouwen maar moet u uw ideeën nog vorm geven? Wij beschikken over een showroom in Drachten, Groningen en Assen waar u op afspraak kunt langskomen. Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.