Contact ons

Loodgieterswerk

Schakel SenK installatieservice uit Roden in voor de uitvoering van loodgieterswerk in uw woning of bedrijfspand. Voor het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringsystemen, zijn wij uw specialist. Na onze werkzaamheden bij nieuwbouw, renovatie of reparatie bent u verzekerd van een goede en blijvende werking van uw rioleringssysteem.

Schakel SenK installatieservice in voor alle werkzaamheden omtrent uw riolering

SenK installatieservice ziet loodgieterswerk nog altijd als ambacht. Zo zijn wij ervaren in traditionele en moderne bewerkingen bij loodgieterswerk en werken wij met verschillende materialen zoals pvc, koper, lood en zink. Ongeacht het soort rioleringssysteem in uw woning, kunt u onze vakmensen inschakelen voor loodgieterswerk. Als ervaren loodgieters leveren wij vakwerk bij de aanleg en het onderhoud van verschillende rioleringssystemen en bieden we de oplossing bij verstoppingen en lekkages. Bij onze werkzaamheden voor loodgieterswerk zijn we tevens zeer ervaren als installateur van sanitair. Is uw huidige sanitair aan vervanging toe? Neem dan contact met ons op.

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.