Contact ons

Water

Schakel onze professionele monteurs in voor het vakkundig (ver)leggen of uitbreiden van uw waterleidingen of voor het uitvoeren van onderhoud voor uw waterinstallatie. SenK installatieservice voorziet uw woning of bedrijfspand op een verantwoordelijke wijze van een goed werkende waterinstallatie, voor de toevoer van schoon en veilig drink- was- en spoelwater.

SenK installatieservice uw expert voor legionellapreventie

Water kan besmet raken met de legionellabacterie. Een openbaar gebouw dient goed te worden beschermd tegen deze bacterie, omdat mensen hiermee ook besmet kunnen raken wat vervolgens kan leiden tot longontsteking of erger. Op locaties met een collectieve leidingwaterinstallatie, waar een groot risico kan bestaan dat mensen de legionellabacterie oplopen, is het verplicht om een risicoanalyse uit te laten voeren. U kunt SenK installatieservice inschakelen voor het uitvoeren van een risicoanalyse en voor het uitwerken van bijbehorend beheerplan. Wanneer het nodig blijkt te zijn, voeren wij ook eventuele installatieaanpassingen voor u door, waarbij het doel is om risicovolle situaties structureel uit te schakelen zodat regelmatige beheermaatregelen niet meer nodig zijn. Bedrijven en instellingen die niet verplicht zijn tot het uitvoeren van een risicoanalyse, hebben wel de zorgplicht om de beschikbaarheid van schoon leidingwater te kunnen garanderen. Is uw gebouw goed beschermd tegen de legionellabacterie? Laat SenK installatieservice uw installatie controleren.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.