Contact ons

Waterontharding Drenthe

Hard water is in sommige delen van Nederland een probleem. Door de grote hoeveelheid kalk ontstaat er aanslag op uw tegels in de badkamer, op kranen en erger nog: het kan schade geven aan apparatuur zoals het verwarmingselement van uw wasmachine. Met waterontharding Drenthe zorgt u ervoor dat het water door middel van een ingenieus apparaat wordt onthard waardoor u minder last heeft van de ongemakken van hard water. Dit systeem is zowel geschikt voor woningen als voor bedrijven.

Verzacht uw leidingwater met waterontharding Drenthe

Wanneer u gebruik maakt van professionele waterontharding Drenthe zorgt u ervoor dat uw leidingen en het interieur van uw badkamer en keuken veel langer meegaat. Ook hoeft u minder vaak met agressieve schoonmaakmiddelen aan de gang om de kalk te verwijderen. Dit zijn vaak middelen die niet goed zijn voor het milieu. Door uw water te ontharden heeft u ze minder vaak nodig en zo levert u ook nog een bijdrage aan het behoud van de natuur. Ook voor uw eigen gezondheid is minder hard water van belang. Uw huid zal minder stroef aanvoelen na het douchen. En ook niet onbelangrijk: uw kleding heeft minder te lijden van een wasbeurt met zacht water dan met water dat veel kalk bevat.

Wilt u ook zachter water uit de kraan?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een installatie voor het ontharden van uw leidingwater? Neem dan vrijblijvend contact op met Senk Installaties. Wij kunnen u er alles over vertellen. Wij sturen ook graag een prijsopgave als u uw woning of bedrijf van zachter water wilt voorzien. U kunt een bericht sturen naar ons mailadres info@senkinstallaties.nl of bel ons op telefoonnummer 050 – 50 18 442. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.