Contact ons

Warmtepomp installatie Drenthe

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Fossiele bronnen raken op, dus huishoudens en bedrijven moeten overschakelen op andere manieren van energieopwekking. Een warmtepomp is één van de mogelijkheden. U kunt voor een warmtepomp installatie in Drenthe terecht bij Senk Installaties. De installatie van een warmtepomp is vakwerk dat door speciaal hiervoor opgeleide monteurs kan worden gedaan. Een goed werkende warmtepomp is immers essentieel omdat u anders in de kou zit en geen warm water heeft.

Kies voor een duurzame warmtepomp installatie in Drenthe

U kunt ook in een bestaande woning overstappen op duurzame energie. Als u niet langer gas wilt gebruiken dan kunt u kiezen voor een warmtepomp installatie in Drenthe. Door gebruik te maken van een warmtepomp bent u klaar voor de toekomst. Over enkele decennia zal aardgas waarschijnlijk uit de Nederlandse huizen gaan verdwijnen. De winning van aardgas wordt al teruggeschroefd vanwege het risico op aardbevingen in Groningen. De regering zal dit beleid inde komende jaren verder doorvoeren.

Vraag een offerte aan voor de plaatsing van een warmtepomp

U kunt vandaag nog een offerte aanvragen voor de installatie van een warmtepomp in uw woning. De situatie moet hiervoor eerst ter plaatse worden bekeken. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 050 – 50 18 442. U kunt ook een verzoek om een offerte sturen aan ons e-mailadres info@senkinstallaties.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u de gevraagde informatie te verstrekken of een vrijblijvende offerte uit te brengen.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.