Contact ons

Installatietechniek Leek

Bij het realiseren van nieuwbouw, onderhoud of renovatie komt vaak veel kijken. Een belangrijk onderdeel is de installatietechniek. Hieronder valt alles dat te maken heeft met het aanleggen en onderhouden van sanitair, leidingen, bekabeling en andere zaken zoals loodgieters- en dakdekkerswerkzaamheden. U kunt voor alle werkzaamheden in het kader van installatietechniek Leek terecht bij onze vakbekwame medewerkers. Wij kunnen een offerte maken voor meerdere opdrachten zodat u met minder partijen in zee hoeft te gaan. Dit maakt de planning van het werk een stuk gemakkelijker en bovendien kunnen wij een scherp aanbod doen bij het uitvoeren van meerdere werkzaamheden.

Kies voor een professioneel bedrijf voor uw installatietechniek Leek

Installatietechniek Leek moet goed en zorgvuldig gebeuren. Het gaat vaak om leidingen waar water of gas doorheen stroomt of om bekabeling voor elektriciteit. Als hier problemen mee ontstaan door ondeugdelijke installatie kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Daarom is het advies om uitsluitend een erkend installatiebedrijf werkzaamheden te laten uitvoeren op dit gebied. Senk Installaties is zo’n bedrijf. Wij beschikken over de vakkennis om uw opdracht naar behoren uit te voeren, rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften.

Vraag een complete offerte aan voor uw installatieklus

U kunt nu direct een offerte aanvragen bij Senk Installaties voor uw complete installatieklus. Wilt u CV laten installeren en zijn er daarnaast loodgieterswerkzaamheden? Wij zorgen dat het allemaal piekfijn in orde komt. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres, info@senkinstallaties.nl. Bellen kan uiteraard ook, wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 501 84 42. Wij leggen u graag een scherpe offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden voor.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.