Contact ons

CV onderhoud Drenthe

Voor professioneel CV onderhoud in Drenthe bent u aan het juiste adres bij SenK Installaties. Het goed laten onderhouden van de CV is van groot belang. Uiteraard is het zo dat kleine gebreken direct worden opgespoord bij het voeren van onderhoud, waardoor grotere problemen kunnen worden voorkomen. Met goed CV onderhoud in Drenthe kunt u de levensduur van de CV verlengen en doet u er alles aan om het risico op calamiteiten te beperken tot een minimum. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat het CV onderhoud in Drenthe door een professional wordt uitgevoerd, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van de service.

Vakkundig CV onderhoud in Drenthe

SenK Installaties is uw partner voor professioneel en vakkundig CV onderhoud in Drenthe. Wij zijn gevestigd in de plaats Roden en houden een breed werkgebied aan. Hierdoor kunnen wij u altijd goed van dienst zijn wanneer u zoekt naar een ervaren bedrijf voor het voeren van CV onderhoud in Drenthe. Voor deze werkzaamheden zetten wij uitsluitend vakmensen in die goed getraind zijn en veel ervaring hebben. Dit zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. U bent altijd zeker dat het CV onderhoud in Drenthe naar behoren wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het door ons uit laten voeren van CV onderhoud in Drenthe? Wij informeren en adviseren u graag. Neem contact met ons op door te bellen naar 050 – 501 84 42 of te mailen naar info@senkinstallaties.nl. Wij helpen u graag verder. 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.