Contact ons

CV installatie Roden

Centrale verwarming is in de meeste huizen in Nederland inmiddels algemeen gebruikelijk. We kunnen ons niet meer voorstellen dat er ruimtes in huis zijn waar geen verwarming is. Bent u op zoek nar CV installatie Roden omdat uw woning nog niet is voorzien van centrale verwarming? Of moet de CV installatie vervangen worden? Dan kunt u daarvoor terecht bij Sen Installaties. Wij zorgen ervoor dat uw CV installatie perfect draait en u voorziet van behaaglijke warmte tijdens de koude Hollandse winters en van heerlijk warm water voor de douche of het bad. 

Een CV installatie Roden laten onderhouden

Uw CV installatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Wij adviseren u om jaarlijks, maar in ieder geval om de twee jaar, uw CV installatie Roden te laten controleren door één van onze vakmensen. Wij maken de CV ketel schoon en controleren of onderdelen moeten worden vervangen. Dit voorkomt storingen en verlengt bovendien de levensduur van uw CV ketel. U kunt voor het plegen van onderhoud direct een afspraak bij ons maken. Moet de ketel vervangen worden omdat deze aan het einde van de levensduur is? Ook dan kunt u een beroep op ons doen. Wij installeren alle bekende merken CV ketels.

Uw CV installatie in optimale conditie, maak direct een afspraak

Houd uw CV installatie Roden in optimale conditie met regelmatig onderhoud en tijdige vervanging. Maak direct een afspraak voor installatie of onderhoud met Senk Installaties. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 050 – 50 184 42. U kunt ons ook bereiken via ons e-mailadres info@senkinstallaties.nl

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.