Contact ons

Waterontharding Roden

Heeft u interesse in waterontharding in Roden? Dan kan SenK Installaties u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen u een hoogwaardige oplossing aanbieden voor een effectieve waterontharding in Roden. Het ontharden van water biedt veel voordelen en is mogelijk binnen particuliere woningen en bedrijven. De voordelen maken het zeker waard om eens na te denken over waterontharding in Roden.

De voordelen van waterontharding in Roden

Wanneer u kiest voor een oplossing op het gebied van waterontharding in Roden, dan wordt het water gezuiverd van diverse stoffen, waaronder kalk. U bent vast wel bekend met kalkaanslag. Het is niet alleen een vervelend gezicht, maar het zorgt er ook voor dat diverse apparaten een stuk minder lang meegaan. Zo gaan waterkokers en wasmachines vaak sneller kapot door kalkaanslag. Vanzelfsprekend krijgt u dit ook binnen wanneer u water drinkt of bijvoorbeeld met kraanwater kookt. Als u gebruik maakt van waterontharding in Roden, dan merkt u op den duur dat uw haar zachter wordt, dat uw nagels sterker worden en uw huid gezonder toont. Dit zijn slechts enkele voordelen waar u van kunt genieten wanneer u kiest voor waterontharding in Roden.

Neem contact met ons op

SenK Installaties is te vinden aan de Ceintuurbaan Noord 124F te Roden. U kunt altijd bij ons terecht wanneer u interesse heeft in waterontharding in Roden. Voor meer informatie of een gedegen advies kunt u een mail sturen naar info@senkinstallaties.nl. Indien gewenst kunt u ook bellen naar 050 – 501 84 42. Wij staan u graag te woord.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.