Contact ons

Onderhoud CV Roden

Een CV ketel is eigenlijk geen luxe meer, in de meeste Nederlandse huizen is centrale verwarming aanwezig. Maar het onderhoud CV Roden moet wel regelmatig plaatsvinden om te voorkomen dat u op een bepaald moment in de kou zit of zonder warm water. Voor dit onderhoud schakelt u bij voorkeur een deskundig bedrijf in dat de juiste kennis in huis heeft om uw CV installatie naar behoren te onderhouden en repareren. Zo zorgt u ervoor dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw CV ketel en voorkomt u onnodige storingen op momenten dat het u totaal niet uitkomt. 

Het onderhoud CV Roden in goede handen

Wanneer u Senk Installaties het onderhoud CV Roden laat uitvoeren dan weet u zeker dat uw CV installatie zo lang mogelijk in goede conditie blijft. Het onderhoud voorkomt slijtage doordat de ketel regelmatig wordt schoongemaakt en kleinere onderdelen tussentijds kunnen worden vervangen. Zo heeft u zo lang mogelijk plezier van uw CV ketel en hoeft deze niet vroegtijdig te worden vervangen. U kunt voor het jaarlijks onderhoud aan uw CV installatie direct een afspraak maken. Wij adviseren u dit te doen na het stookseizoen, dus in april of mei. Uw CV ketel is dan weer klaar voor de komende winter en u verkleint de kans op storingen. 

Laat ons het onderhoud van uw CV ketel doen

U kunt direct een afspraak maken met Senk Installaties voor het onderhoud aan uw CV ketel in Roden en omgeving. Wij komen graag bij u langs om de ketel schoon te maken en eventueel onderdelen te vervangen. U bereikt ons eenvoudig via ons e-mailadres info@senkinstallaties.nl. Of maak direct een afspraak door te bellen met telefoonnummer 050 – 50 184 42.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.