Contact ons

Loodgietersbedrijf Drenthe

Een loodgietersbedrijf in Drenthe nodig? Een loodgieter kan heel veel verschillende soorten werkzaamheden voor u uitvoeren. Tenminste, wanneer u een allround loodgieter kiest. U kunt in Roden bijvoorbeeld Senk Installaties benaderen. Wij kunnen namelijk vanuit ons kantoorpand gemakkelijk overal in Drenthe komen om voor u werkzaamheden uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld om aanleg van installaties gaan, maar het kan ook om andere voorkomende werkzaamheden gaan. Alle werkzaamheden worden door ervaren en gediplomeerde loodgieters uitgevoerd waardoor zekerheid over de kwaliteit gegeven kan worden.

Een loodgietersbedrijf in Drenthe zoeken

Het zoeken van een loodgietersbedrijf in Drenthe hangt vaak samen met het soort werkzaamheden dat u gedaan wilt hebben. Het kan bijvoorbeeld om het doen van werkzaamheden aan een cv-installatie zijn. Het aanleggen en onderhouden hiervan is erg belangrijk om een goed huishouden te kunnen draaien. Daarom is het altijd slim om dit door ervaren monteurs te laten doen. Wanneer een installatie naar behoren werkt, dan zal dit de woning of het kantoor een stuk behaaglijker maken. Dit is belangrijk om mee te wegen in de keuze.

Contact met ons opnemen

U kunt contact met ons opnemen door direct het contactformulier op de website in te vullen. Wij kunnen u dan terugbellen om te spreken over de werkzaamheden die u door ons als loodgietersbedrijf in Drenthe wilt laten doen. U kunt ook een e-mail opstellen en deze sturen aan info@senkinstallaties.nl. Ook bellen is mogelijk. U draait dan het nummer 050-5018442. Ook dan kunnen wij direct een afspraak met u maken. Onderhoud kan direct worden ingepland. Voor aanleg kan een afspraak worden gemaakt om het werk op te nemen.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.