Contact ons

Loodgieter Zuidhorn

Als u op zoek bent naar een loodgieter nabij Zuidhorn, bent u aan het juiste adres bij SenK Installatieservice. Als installatiebedrijf zijn wij namelijk onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk. Zo hebben wij al vele klanten voor u bediend in Zuidhorn. Wij zijn in te schakelen door zowel particulieren als bedrijven en instellingen.

Loodgieter nodig nabij Zuidhorn? SenK Installatieservice helpt u graag

SenK Installatieservice kan u als loodgieter helpen met het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringssystemen. Wij werken dan ook veelal in de nieuwbouw, maar kunnen dus ook bestaande rioleringssystemen opknappen. Uiteraard zijn we u ook van dienst als het riool verstopt is of wanneer er lekkage is.

Waar u ons ook voor inschakelt, wij zorgen ervoor dat de riolering naar behoren werkt en dat ook lange tijd blijft doen. Wij zitten al met al twintig jaar in het vak en weten iedere klus te klaren. Wij leveren kwaliteit door te blijven werken met traditionele methodes, die we combineren met moderne technieken en apparatuur. Ook werken we alleen met duurzaam materiaal.

SenK Installatiebedrijf is uw loodgieter en installateur nabij Zuidhorn

SenK Installatieservice nabij Zuidhorn is in te schakelen als loodgieter, maar ook als installateur. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn op het gebied van:

  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.