Contact ons

Loodgieter Norg

Bent u op zoek naar een loodgieter in of nabij Norg? Laat u eens informeren door SenK Installatieservice. Als veelzijdig installatiebedrijf is SenK onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk. Wij zijn gevestigd in Roden en bedienen veel particulieren en bedrijven in de nabije omgeving zoals Leek en Norg.

SenK installatieservice klaart als vakkundige loodgieter ieder klus in Norg!

U kunt SenK Installatieservice nabij Norg inschakelen voor het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringssystemen. Wij zijn dan ook in te schakelen voor nieuwbouwprojecten, maar ook voor renovatie- en reparatieklussen. Dankzij onze jarenlange ervaring als installateur en loodgieter, is geen uitdaging ons te groot. Wij hebben ervaring met verschillende rioleringssystemen en weten wat er moet gebeuren om deze goed werkend te maken en te houden. SenK Installatieservice werkt nog steeds op traditionele wijze en combineert dit met moderne technieken en apparatuur. Voor ons is loodgieterswerk nog altijd ambacht.

Naast het leggen en uitbreiden van rioleringssystemen, kunnen we u uiteraard van dienst zijn als er sprake is van verstopping of lekkage.

SenK Installatiebedrijf, een ervaren loodgieter en installateur nabij Norg

SenK Installatieservice nabij Norg kan u bedienen als loodgieter, maar is veel breder gespecialiseerd. Het grote voordeel hiervan is dat u al uw loodgieters- en installatieklussen door één partij kan laten uitvoeren. Wij kunnen naast loodgieterswerkzaamheden, werkzaamheden uitvoeren op het gebied van:

  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie
Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.