Contact ons

Loodgieter Leek

Schakel SenK Installatieservice in als loodgieter in Leek voor al uw loodgieterswerkzaamheden. SenK Installatieservice is gevestigd in Roden, enkele minuten van Leek. Als installatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringsystemen.

Schakel SenK Installatieservice in als loodgieter nabij Leek

Al jaren bedient SenK Installatieservice particulieren en bedrijven in Leek en omstreken als onder andere loodgieter. Wij worden vooral ingeschakeld bij nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wat er ook moet gebeuren, u kunt rekenen op een goede en blijvende werking van uw rioleringssysteem.

Voor SenK Installatieservice is loodgieterswerk nog altijd ambacht. Wij passen zowel traditionele als moderne werkwijzen toe om het beste resultaat te bereiken. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen zoals pvc, koper, lood en zink.

Onze vakmannen kunnen elke klus klaren als loodgieter, ongeacht het rioleringssysteem waar zij mee te maken hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen uitdaging ons te groot. Wij leveren vakwerk bij de aanleg en het onderhoud van verschillende rioleringssystemen, en bieden passende oplossingen bij verstoppingen en lekkages.

SenK Installatieservice nabij Leek, uw loodgieter en meer

SenK Installatieservice werd in 2005 opgericht en bedient sindsdien verschillende klanten als loodgieter. Naast loodgieterswerk kunt u SenK Installatieservice inschakelen voor werkzaamheden omtrent:

  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie

Wilt u weten wat SenK nabij Leek als loodgieter of installateur voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.