Contact ons

Loodgieter Grijpskerk

Voor een loodgieter in Grijpskerk bent u aan het juiste adres bij SenK Installatieservice. Als veelzijdig installatiebedrijf zijn we onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk. We zijn gevestigd in Roden, maar bedienen klanten in heel Noord-Nederland. Van de grotere steden als Groningen en Assen, tot dorpen als Grijpskerk en Zuidhorn. Ook u zijn we graag van dienst!

Voor een vakkundige loodgieter in Grijpskerk

SenK Installatieservice is gespecialiseerd in het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringsystemen. Onze specialisten worden dan ook veelal ingeschakeld als loodgieter voor nieuwbouwprojecten of renovatie- en reparatieklussen in Grijpskerk. Wat SenK Installatieservice onderscheidt van andere loodgieters en installatiebedrijven in omegeving, is dat SenK Installatieservice nog steeds werkt volgens traditionele werkwijze. Gecombineerd met nieuwe technieken en apparatuur uiteraard. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig pvc, koper, lood en zink.

SenK Installatieservice werkt met ervaren vakmannen die met ieder soort rioleringssysteem kunnen werken. Wij leggen niet alleen rioleringssystemen aan, wij kunnen deze ook onderhouden en u helpen bij verstoppingen en lekkages.

SenK Installatiebedrijf nabij Grijpskerk inschakelen als loodgieter en meer

SenK Installatieservice is meer dan alleen een loodgieter, wij zijn een veelzijdig en allround installatiebedrijf dat klanten op verschillende manieren kan bedienen. Naast loodgieterswerkzaamheden kunnen we u helpen op het gebied van:

  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen als loodgieter, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.