Contact ons

Loodgieter Eelde

Voor een ervaren loodgieter in Eelde gaat u naar SenK Installatieservice. Wij zijn als installatiebedrijf namelijk onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk. Wij zijn gevestigd in Roden, slechts twintig minuten van Eelde.

SenK installatieservice uw loodgieter nabij Eelde

Al jaren wordt SenK Installatieservice ingeschakeld voor het aanleggen, uitbreiden, renoveren en repareren van rioleringssystemen, door zowel bedrijven als particulieren. Dit zijn veelal klanten uit Noord-Nederland waaronder Eelde. Wij zijn in te schakelen voor nieuwbouwprojecten, maar kunnen uiteraard ook rioleringssystemen renoveren en repareren. Waar u ons ook voor inschakelt, wij zorgen ervoor dat uw rioleringssysteem goed en langdurig werkt.

SenK Installatieservice werkt nog steeds met traditionele werkwijzen, maar combineert dit met moderne methodes. Ook werken wij met de nieuwste apparatuur en duurzame materialen (pvc, koper, lood en zink). Alleen zo kunnen we u de kwaliteit bieden die u kunt verwachten van een professionele loodgieter.

SenK Installatiebedrijf nabij Eelde is in te schakelen als loodgieter en installateur

SenK Installatieservice werkt met ervaren vakmannen die ieder klus kunnen klaren. Zij kunnen niet alleen rioleringssystemen aanleggen, renoveren en repareren, zij zijn ook direct ter plaatste als er sprake is van een verstopping of lekkage. Dit moet tenslotte zo snel mogelijk worden verholpen.

U kunt bij SenK Installatieservice niet alleen een loodgieter inschakelen, maar ook een installateur die u met verschillende klussen kan helpen. SenK Installatieservice voert werkzaamheden uit omtrent:

  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.