Contact ons

Legionellapreventie Groningen

Welkom bij SenK Installatieservice, de installateur voor alle installaties in uw woning of bedrijfspand. Wij installeren, repareren en onderhouden. U kunt van ons verwachten dat we vakmannen hebben op het gebied van loodgieterswerk, daken, sanitair, ventilatie, en legionellapreventie in het water. Onze monteurs zijn professionals die uw waterleidingen kunnen verleggen of uitbreiden.

Legionellapreventie Groningen voor uw woning of kantoor

SenK is de expert op het gebied van legionellapreventie. Wij helpen uw woning of kantoorpand op verantwoordelijke wijze aan een goed werkende waterinstallatie. Water kan namelijk besmet worden geraakt met de legionellabacterie en het is van uiterst belang dat openbare gebouwen goed beschermd worden hiertegen. Mensen kunnen hier namelijk mee besmet raken en een longontsteking van krijgen, of erger. Heeft u een bedrijf met een collectieve leidingwaterinstallatie, dan is het verplicht om een risicoanalyse te laten doen. Hiermee kan SenK u ook helpen. Wij voeren voor u de risicoanalyse uit en stellen daarna meteen een beheerplan op. Vervolgens voegen we eventuele aanpassingen door waar deze nodig zijn. Weet u zeker dat uw gebouw goed beschermd is tegen de legionellabacterie? Zorg ervoor dat u het 100% zeker weet door SenK een controle te laten uitvoeren op uw installatie.

Neem contact op

U kunt bij ons een offerte aanvragen of ons contacteren als u vragen hebt over onze diensten of de legionellapreventie. Bel ons op het telefoonnummer +31(0)50-5018442 of mail uw vraag naar info@senkinstallaties.nl. Ons bedrijf heeft een vestiging aan de Ceintuurbaan Noord 124F in Roden. Contact ons voor dé installatie-, repareer- en onderhoudsservice van Groningen en omgeving.

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.