Contact ons

Legionella bestrijding Groningen

Voor legionella bestrijding in Groningen kunt u een beroep doen op de services van SenK Installaties. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de branche en kunnen u uitstekend van dienst zijn wanneer u behoefte heeft aan legionella bestrijding in Groningen. Hiervoor komen wij ter plaatse om het probleem voor u op te lossen. De legionella bacterie kan niet altijd worden voorkomen. Wel kan het risico hierop worden beperkt door de nodige maatregelen te nemen. Krijgt u, ondanks de maatregelen, te maken met deze bacterie? Dan kunt u voor de legionella bestrijding in Groningen een beroep op ons doen.

Waarom legionella bestrijding in Groningen?

Als u met legionella te maken krijgt, dan is het zaak om zo snel mogelijk actie te ondernemen en te zorgen voor professionele legionella bestrijding in Groningen. Deze bacterie is namelijk niet onschuldig. U kunt er ziek van worden. De ziekte die wordt opgelopen door besmetting met de legionella bacterie wordt ook wel de veteranenziekte genoemd. Daarnaast is er een mildere vorm, welke de legionella griep wordt genoemd. Eigenlijk is legionella altijd aanwezig. Het zit in de leidingen, maar slechts in een heel kleine hoeveelheid. Mensen worden hier niet ziek van. Toch kunt u er wel mee te maken krijgen. Wanneer u enkele weken of maanden van huis bent geweest en u gaat direct bij thuiskomst douchen, dan is het risico bijvoorbeeld hoger. Laat liever eerst een tijdje heet water stromen voordat u een douche neemt of vraag ons om advies voor legionella bestrijding in Groningen.

Contact

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen wanneer u legionella bestrijding in Groningen nodig heeft? Mail dan naar info@senkinstallaties.nl of bel naar 050 – 501 84 42. Wij informeren en adviseren u graag.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.