Contact ons

Installatietechniek Norg

Bij het realiseren van nieuwbouw of het renoveren van een pand wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op goede en deugdelijke installatietechniek. Of het nu gaat om gas, water of elektriciteit, dit moet goed en professioneel gebeuren. Daarom kunt u voor deze werkzaamheden het beste een beroep doen op een professioneel bedrijf. Voor installatietechniek Norg kunt u prima terecht bij Senk Installaties. Of het nu gaat om het aanleggen van bekabeling of het installeren van sanitair, u kunt een beroep doen op ons vakmanschap.

Ga voor installatietechniek Norg naar de professional

Wilt u uw werkzaamheden in het kader van installatietechniek Norg door een echte vakman laten uitvoeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Senk Installaties voert uw werkzaamheden deskundig uit en wij zullen er uiteraard alles aan doen om de door u gewenste planning te halen zodat de werkzaamheden geen belemmering zijn bij bouw of renovatie van een pand. U kunt terecht voor alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek, waaronder loodgieterswerk, dakbedekking en Cv-installatie. Wij bieden een compleet pakket en dat is zowel efficiënt qua tijdsinvestering als gunstig op het gebied van kostenbeheersing.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw installatiewerkzaamheden

Bent u bezig met een nieuwbouwproject of staat er een renovatie op de planning? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte voor het installatiewerk. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 050- 501 84 42. U kunt natuurlijk ook per e-mail uw offerteverzoek aan ons doorgeven. Ons adres is info@senkinstallaties.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.
 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.