Contact ons

Installatieservice Drenthe

Wie installatieservice Drenthe nodig heeft, kiest natuurlijk voor een expert op dit vlak. Zeker ook omdat installatiewerk in allerlei verschillende soorten vormen kan voorkomen. Al dit soort werkzaamheden kunnen door ons worden verzorgd. Dit geldt zowel op het gebied van verwarming, dakwerk of loodgieterswerkzaamheden. Dit is belangrijk om te weten omdat al dit soort zaken van belang kunnen zijn. Of het nu om nieuwe aanleg of herstel van bijvoorbeeld een lekkage of een ander probleem gaat. Dit is altijd goed om door een vakman te laten verzorgen.

Onderhoud en aanleg

Wanneer het gaat om installaties, dan is niet alleen het aanleggen op de juiste wijze van belang. Al mag dit natuurlijk niet onderschat worden. Het is echter ook zo dat alle zaken die daarna komen niet onderschat mogen worden. Ook het onderhoud plegen aan installaties zorgt er immers voor dat er zonder problemen warmte en water in een woning of een ander pand verkregen kan worden. Door tijdig en regelmatig onderhoud te laten plegen kan een installatie in goede staat gehouden worden.

Direct contact

Om te zorgen dat de installatie op de juiste wijze wordt aangelegd en onderhouden, kunt u direct contact met ons opnemen. Vanuit Roden kunnen wij in heel Drenthe aan de slag gaan voor u. U kunt ons bellen door het nummer 050-5018442 te draaien. Ook kunt u ons mailen. Dat kan door info@senkinstallaties.nl te gebruiken. Ook kunt u gebruikmaken van het contactformulier dat op de website te vinden is. Bijvoorbeeld om een vraag te stellen, maar ook om direct een afspraak te maken.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.