Contact ons

Installatiebedrijf Groningen

Zoekt u een betrouwbaar installatiebedrijf in Groningen of omgeving dan bent u aan het juiste adres bij SenK Installatieservice. Wij verrichten diverse werkzaamheden op het gebied van installatie, van sanitair tot loodgieterswerk en van aansluitingen voor gas en elektra tot cv installaties en warmtepompen. Voor al uw installatiewerk kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht correct en volgens planning wordt uitgevoerd. Wij hebben tientallen jaren ervaring en service en betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Kies voor een betrouwbaar installatiebedrijf in Groningen

Wanneer u een opdracht geeft aan een installatiebedrijf in Groningen dan wilt u natuurlijk dat het werk naar behoren wordt uitgevoerd. Het is belangrijk dat u vooraf goed aangeeft wat de bedoeling is. Alleen dan kunnen wij een correcte offerte voor u maken en een juiste inschatting doen van de benodigde tijd. Als u naast ons bedrijf ook gebruik maakt van de diensten van anderen dan is het belangrijk dat dit goed op elkaar wordt afgestemd zodat de verbouwing zo snel mogelijk achter de rug is.

Vraag een offerte voor uw installatieklus

Wilt u een scherpe offerte voor uw installatieklus? Neem dan contact op met SenK Installatieservice. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te beoordelen om u een zo goed mogelijk advies en offerte aan te bieden. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 050 - 50 18 442. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of een e-mail sturen naar info@senkinstallaties.nl

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.