Contact ons

Installatiebedrijf Grijpskerk

Voor een veelzijdig installatiebedrijf in Grijpskerk gaat u naar SenK installatieservice. SenK installatieservice is gevestigd in Roden en bedient al jaren particulieren en bedrijven in Noord-Nederland. Ook klanten in Grijpskerk zijn we graag van dienst!

Het installatiebedrijf nabij Grijpskerk met twintig jaar ervaring

SenK installatieservice nabij Grijpskerk is uw specialist voor alle installaties in en om uw woning of bedrijfspand. SenK werd opgericht door Sjoerd en Klaas Detmar. Na jaren werkzaam te zijn als loodgieter en installateur, besloten ze samen verder te gaan met een eigen installatiebedrijf. Sinds 1 januari 2005 is SenK installatieservice een feit. Al met al hebben de broers 20 jaar ervaring met het installeren, repareren en onderhouden van installaties. Ze werken samen met professionele monteurs en combineren ouderwets vakmanschap met moderne werkwijzen. Dit maakt SenK als installatiebedrijf zeer vakkundig en veelzijdig.

Voor een veelzijdig installatiebedrijf nabij Grijpskerk

SenK installatieservice nabij Grijpskerk is in te schakelen voor zowel grote als kleine klussen, en bedient zowel particulieren als bedrijven. Onze ruime kennis en jarenlange ervaring maakt deze veelzijdigheid mogelijk. Zo kunnen wij u op verschillende manieren van dienst zijn. Wij verrichten veelal werkzaamheden op het gebied van:

  • Loodgieterswerk
  • Sanitair
  • Dak en dakgoten
  • Gas
  • Water
  • CV en CV-ketel
  • Warmtepompen
  • Ventilatie
  • Waterontharding
  • Duurzame energie

Naast het realiseren, uitbreiden of renoveren van installaties, kunt u ons ook inschakelen voor service en onderhoud. Zo kunt u een service- en onderhoudscontract bij ons sluiten, voor optimaal behoud van uw bestaande installaties in Grijpskerk.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.