Contact ons

Installatie warmtepomp Drenthe

Een warmtepomp gebruiken is de moderne manier om de temperatuur in een ruimte te regelen. De installatie van een warmtepomp in Drenthe kan door een specialist worden gedaan. U kunt bijvoorbeeld Senk Installaties hiervoor inschakelen. U kunt er dan zeker van zijn dat de pomp op de juiste wijze wordt geplaatst en u optimaal kunt profiteren van alle voordelen die dit systeem u te bieden kan hebben. Goede installatie is namelijk erg belangrijk wanneer met een warmtepomp gewerkt gaat worden. Laat dit dus aan de expert over.

Goede installatie van een warmtepomp in Drenthe

De voordelen van goede installatie van een warmtepomp in Drenthe zijn eindeloos. Zo kan een woning of kantoor dan verwarmd of verkoeld worden aan de hand van bijvoorbeeld luchtstromen of van water uit de grond. Dit hangt af van het soort pomp dat gekozen wordt. Het zegt wel direct ook iets over het belang van de juiste manier van installeren. Wanneer dit niet gebeurt, dan werkt het systeem niet zoals dat zou moeten. Daarom kunnen wij u helpen met advies en aanleg zodat u optimaal profiteert.

Contact opnemen

Om te zorgen dat u ook kunt profiteren van de installatie van en warmtepomp in Drenthe kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons bijvoorbeeld bellen. Bel dan naar 050-5018442. Ook mailen is mogelijk. Dit kan door gebruik te maken van het contactformulier dat u op de website vindt. Ook kunt u direct een bericht sturen door zelf te mailen. Dat kan naar info@senkinstallaties.nl. Daar kunt u al uw vragen stellen zodat wij deze kunnen beantwoorden.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.