Contact ons

Installateur ventilatie Drenthe

Goede ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid. Als er onvoldoende frisse lucht naar binnen komt heeft dat direct invloed op het werkklimaat op een kantoor. Een raam open zetten is niet altijd mogelijk. Soms is er dan teveel geluidsoverlast van verkeer buiten. Maar het kan ook zo zijn dat de ramen in een kantoorruimte simpelweg niet open kunnen. U kunt in dat geval contact opnemen met een installateur voor ventilatie in Drenthe voor het deskundig plaatsen van een ventilatiesysteem waardoor er continu verse lucht naar binnen wordt gezogen.

Neem contact op met een installateur ventilatiesysteem in Drenthe

Wilt u ook een goed werkend ventilatiesysteem in uw kantoor? Neem dan vandaag nog contact op met een installateur voor ventilatie in Drenthe. Senk Installaties komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden voor het plaatsen van een ventilatiesysteem met u te bespreken. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus er is altijd wel een systeem dat geschikt is voor uw situatie. 

Zorg voor schone en frisse lucht op kantoor

Wilt u voor uzelf en uw medewerkers een gezond leef- en werkklimaat garanderen? Neem dan contact op met een erkende installateur voor een ventilatiesysteem bij uw bedrijf in Drenthe. Senk Installaties is zo’n bedrijf. U bereikt ons via telefoonnummer 050 – 501 84 42.Wij maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen. Wilt u eerst meer informatie over onze systemen, dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@senkinstallaties.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. 

 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.