Contact ons

Dakbedekking Roden

Voor dakbedekking in Roden kunt u goed terecht bij SenK installatieservice. Wij hebben een bijzonder brede ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopende soorten dakbedekking in Roden en omgeving. Zowel nieuwe als oudere oplossingen zijn ons totaal niet vreemd. Zo kunnen wij onder meer werken met kunststof, koper, zink, rvs, bitumen en aluminium. De meest uiteenlopende soorten daken kunnen door onze professionals worden gerealiseerd. Hierbij valt te denken aan onder meer schakeldaken, roevendaken en klikdaken. Wij kunnen u altijd goed van dienst zijn wanneer u interesse heeft in een goede en duurzame dakbedekking in Roden.

Een goede en betaalbare dakbedekking in Roden

Als professional in dakbedekking in Roden kunnen wij u altijd een passende oplossing voor uw daken en dakgoten aanbieden. Wij bieden diverse toepassingen en denken graag met u mee over de beste oplossingen voor uw pand. Vanzelfsprekend staan wij garant voor de hoogwaardige kwaliteit, de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de dakbedekking die wij in Roden voor u realiseren. Toch zorgen wij er ook zeker voor dat u bij ons altijd nette tarieven betaalt voor het laten realiseren van een mooie dakbedekking in Roden.

Neem eens contact met ons op

Heeft u interesse in onze dienstverlening betreffende dakbedekking in Roden? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een geheel vrijblijvende offerte. U kunt mailen naar info@senkinstallaties.nl of bellen naar 050 – 501 84 42. Wij zijn er om u van dienst te zijn. Wij zijn gevestigd aan de Ceintuurbaan Noord 124F in Roden.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.