Contact ons

CV reparatie Roden

Moet er een CV reparatie in Roden worden uitgevoerd? Dan wilt u hier vanzelfsprekend niet te lang mee wachten. Dit brengt uiteraard de nodige risico’s met zich mee. U wilt de CV reparatie in Roden dan ook op de korte termijn laten uitvoeren. Hiervoor bent u aan het juiste adres bij SenK Installaties. Wij kunnen de CV reparatie in Roden altijd snel en vakkundig voor u uitvoeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het laten voeren van periodiek onderhoud wanneer u dit wenst. Hiervoor bieden wij betaalbare CV-ketel abonnementen.

Een vakkundige CV reparatie in Roden

Wij komen graag ter plaatse voor een CV reparatie in Roden. U kunt erop rekenen dat deze reparatie uitgevoerd wordt door een ervaren en goed opgeleide medewerker van ons team. Wij vinden het belangrijk dat de CV reparatie in Roden vakkundig wordt uitgevoerd, zodat u direct van alle zorgen verlost bent. Wij zetten ons in om de CV reparatie in Roden op een zo kort mogelijke termijn voor u uit te voeren. Wij hanteren hiervoor altijd aantrekkelijke tarieven. U kunt dan ook rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard staan wij ook garant voor een vriendelijke service.

Neem contact met ons op

U bent bij ons van harte welkom wanneer er een CV reparatie in Roden uitgevoerd dient te worden. Wij staan voor u klaar met een betaalbare, nette en vakkundige service. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een afspraak. Bel dan naar 050 – 501 84 42 of mail naar info@senkinstallaties.nl.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.