Contact ons

CV ketel onderhoud Drenthe

Bent u op zoek naar een bedrijf dat goed onderhoud aan uw CV ketel in Drenthe levert? Dan moet u bij SenK installatieservice zijn. Regelmatig CV ketel onderhoud zorgt ervoor dat deze een prima rendement behoudt en minder storingsgevoelig is. Daarnaast stelt menig verzekering geregeld CV ketel onderhoud verplicht. Bij SenK installatieservice maken wij niet alleen de wisselaar schoon maar controleren we daarnaast ook alle essentiële onderdelen van uw CV ketel in Drenthe en vervangen die wanneer nodig. Eerder gaan wij niet naar huis!

CV ketel onderhoud met de beste service in Drenthe

Onderhoud aan uw CV ketel is belangrijk om het rendement van het toestel hoog te houden. Voor CV ketel onderhoud in Drenthe neemt u daarom contact op met SenK installatieservice. Zo voorkomt u negatieve gevolgen voor zowel de CV ketel zelf als voor uw portemonnee. Wij bieden CV ketel onderhoud in en rondom Drenthe met een vaste prijs van 75 euro, geen voorrijkosten, jaarlijkse nazorg, geen contract en een team dat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar staat. Goede service vinden wij bij SenK installatieservice essentieel.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat het CV ketel onderhoud in Drenthe u gaat kosten? Wij verzorgen u graag een prijsopgave op maat. Vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan op onze website en dan nemen wij contact met u op. Ook kunt u ons gerust even bellen op het nummer +31 (0)50 – 5018442 of kunt u een e-mail sturen naar info@senkinstallaties.nl. Verder kunt u het contactformulier invullen op onze website of bij ons langskomen op ons adres aan de Ceintuurbaan Noord 124F in Roden.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.