Contact ons

Duurzame energie

Steeds vaker schakelen opdrachtgevers SenK installatieservice in voor het installeren van duurzame energiesystemen. Opdrachtgevers willen op energiekosten besparen door zelf energie op te gaan wekken en hiermee ook bijdragen aan een duurzame toekomst. SenK installatieservice is een gecertificeerde installateur voor het plaatsen van duurzame energiesystemen. Wij zijn ervaren in het installeren van onder andere warmtepompen, installaties voor ventilatie met warmteterugwinning en installaties voor zonne-energie.

Gespecialiseerd in het installeren van duurzame energiesystemen

Bij het plaatsen van duurzame energiesystemen is het belangrijk dat de installatie volgens de juiste richtlijnen en energietechnieken wordt uitgevoerd. Bij SenK installatieservice bent u verzekerd van kwaliteit bij installatie. Zo behaalt uw systeem voor duurzame energie het hoogst mogelijke rendement. Als ervaren installateur van duurzame energiesystemen voorzien we u graag van advies voor het besparen van energie. Wilt u meer weten over de mogelijke installaties voor duurzame energie bij uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.