Contact ons

CV-ketel onderhoud Drenthe

Voor professioneel CV-ketel onderhoud in Drenthe bent u welkom bij SenK Installaties. Wij zijn te vinden aan de Ceintuurbaan Noord 124F in Roden en werken door heel de provincie. Het laten uitvoeren van vakkundig CV-ketel onderhoud in Drenthe is heel belangrijk. Door de ketel goed te onderhouden zorgt u er op de eerste plaats voor dat er minder snel problemen ontstaan. Zaken die later voor problemen kunnen gaan zorgen worden tijdens het onderhoud al opgespoord. Daarnaast zorgt goed CV-ketel onderhoud in Drenthe natuurlijk ook voor een langere levensduur van uw CV-ketel. Dit levert u vanzelfsprekend financieel voordeel op.

Kies voor regelmatig CV-ketel onderhoud in Drenthe

Goed CV-ketel onderhoud in Drenthe betekent dat de ketel met regelmaat onderhouden wordt. Hiervoor is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Zo weet u zeker dat er altijd regelmatig en op tijd onderhoud wordt gevoerd aan uw CV-ketel. Natuurlijk kan een goed V-ketel onderhoud in Drenthe niet alle problemen stoppen. Krijgt u te maken met een acuut probleem, zoals een storing? Dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Contact

Zoekt u nog naar een onderneming dat regelmatig CV-ketel onderhoud in Drenthe kan uitvoeren in uw woning? De vakmensen van SenK Installaties staan voor u klaar. Voor meer informatie en advies kunt u contact opnemen. Bel naar 050 - 501 84 42 of stuur een mail naar info@senkinstallaties.nl. Wij helpen u graag verder. 

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

SenK reeds 20 jaar ervaring heeft in het installeren, repareren en onderhouden van installaties.