Contact ons

Abonnement CV-ketel

Een abonnement voor de CV-ketel is altijd praktisch. U moet altijd kunnen rekenen op de juiste werking van uw CV-ketel. Niet alleen wilt u voorkomen dat u op een vervelend moment in de kou komt te zitten, maar u wilt natuurlijk ook altijd zeker kunnen zijn dat de CV-ketel veilig en betrouwbaar is. Met een abonnement voor de CV-ketel kunt u rekenen op een periodiek onderhoud van hoog niveau. Wanneer er mankementen zijn of er worden onregelmatigheden bespeurd, dan wordt er direct actie ondernomen. Zo kunt u met een abonnement voor de CV-ketel veel grote problemen tijdig laten opsporen en laten verhelpen.

Een betaalbaar abonnement voor de CV-ketel

Periodieke controle en onderhoud aan de CV-ketel is erg belangrijk. U kunt hiervoor een abonnement voor de CV-ketel afsluiten bij SenK Installaties. Wij bieden u een zeer complete service wanneer u bij ons een abonnement voor de CV-ketel afsluit. U kunt rekenen op een periodieke controle en op professioneel onderhoud. Komt u onverwacht toch voor problemen te staan? Dan kunt u uiteraard altijd een beroep doen op onze dienstverlening. U sluit bij ons heel voordelig een abonnement voor de CV-ketel af, waardoor het goed betaalbaar is om altijd de beste service in te kunnen schakelen.

Neem contact op

Wilt u meer weten over ons betaalbare abonnement voor de CV-ketel? Wij informeren u graag en kunnen u vrijblijvend adviseren op basis van uw specifieke situatie. U kunt altijd contact met ons opnemen. Bel naar 050 – 501 84 42 of stuur een mail naar info@senkinstallaties.nl. Wij helpen u graag verder.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar is in geval van problemen met uw installatie.