Contact ons

Abonnement CV Drenthe

Een abonnement voor uw CV in Drenthe biedt u veel voordelen. Natuurlijk rekent u altijd op de goede werking van uw centrale verwarming, maar wat als er toch iets gebeurt? Moet u dan eerst nog zoeken naar een onderneming die u op korte termijn kan helpen? Eigenlijk wilt u er natuurlijk niet aan denken dat de CV het begeeft in de winter. Goed onderhoud is belangrijk, maar kan toch ook niet alles voorkomen. Als u dan een abonnement voor uw CV in Drenthe heeft, dan kunt u altijd rekenen op de service van een professional als het gaat om reparatie en onderhoud. Zoekt u een bedrijf dat u kan voorzien van een goed abonnement voor uw CV in Drenthe? Dan is SenK Installaties uw partner.

Sluit een abonnement voor uw CV in Drenthe af

Zeker als de CV het ineens begeeft is het heel vervelend als u niet weet op wie u een beroep kunt doen. Als u zomaar bedrijven moet gaan bellen, dan is het risico aanwezig dat u pas na één of meerdere dagen geholpen kunt worden. Een betere optie is het om een abonnement voor uw CV in Drenthe af te sluiten bij ons. U weet dan altijd direct wie u kunt bellen in het geval van problemen en u heeft de zekerheid dat wij snel ter plaatse komen. Een goed abonnement voor uw CV in Drenthe is bij ons zeer betaalbaar en u profiteert van een complete service.

Neem contact op

Voor een abonnement voor uw CV in Drenthe bent u altijd welkom bij SenK Installaties. Wij zijn te vinden aan de Ceintuurbaan Noord 124F in de plaats Roden. Wanneer u problemen heeft met de CV, en u heeft bij ons een abonnement, dan komen wij spoedig ter plaatse om het probleem voor u te verhelpen. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u een mail sturen naar info@senkinstallaties.nl of even bellen naar 050 - 501 84 42.

Nieuws

Nefit terugroepactie
Hebt u een Nefit topline ketel
uit het bouwjaar na 2006
en voor 2009?

Dan kunt u het branderbed
gratis laten vervangen.

Neem contact op voor het
inplannen van een afspraak
en/of meer informatie.


Besparen met Senk installatieservice

Klik hier voor het artikel >>


Nefit Easy

Hoe simpel kan het zijn?

Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat met alleen maar voordelen. Stijlvol, supereenvoudig te bedienen en altijd automatisch de juiste temperatuur.

Bovendien helpt Easy u energie te besparen. En dat alles zonder contract of abonnement! Neem contact met ons op voor al uw vragen.

Wist u dat?

Peventief onderhoud er voor zorgt dat uw CV ketel meer rendement opleverd.